17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θύμα του κορονοϊού και το Big Brother

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother τελικά αναβάλλεται.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το tinasmess.gr, παρά το γεγονός ότι είχε παρθεί χθες η απόφαση το Big Brother να βγει στον αέρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα αλλάζουν στην τηλεόραση. Πριν από λίγο αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα του Βig Brother και ήδη σταμάτησε να προβάλλεται και το τρέιλερ που μετρούσε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Μόλις στάλθηκε και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση».

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσληψη  προσωπικού φύλαξης και καθαριότητας και διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας σε  αρχαιολογικούς χώρους και  μουσεία της Αργολίδας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης με μία ενοποιημένη προκήρυξη για το έκτακτο προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αθήνας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου, οπότε και θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (08.00-20.00). Για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της υπόλοιπης χώρας οι σχετικές προκηρύξεις […]

Παναγιώτης Νίκας: Άμεσα θα ξεκινήσει η κατασκευή της μαρίνας του Ναυπλίου

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η προετοιμασία για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι το έργο, προϋπολογισμού περί τα 100.000.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει να κατασκευάζεται μέσα στον φετινό χρόνο. Στόχος είναι, σημείωσε ο Π. Νίκας, να δοθεί επιπλέον ώθηση στον τουρισμό της περιοχής της Αργολίδας, […]