19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός, 95-69 την Εφές

Με τον Ντάριλ Μέικον να «βομβαρδίζει» από την περιφέρεια (34π. με 9/12τρ.) και τον Γιώργο Παπαγιάννη κυρίαρχο της ρακέτας (12π., 9ρ., 3 μπλοκ), ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη Euroleague σε 2-4. Οι «πράσινοι» έφτασαν άνετα στο τελικό 95-69 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, για την 6η αγωνιστική, δίνοντας συνέχεια στην απογοητευτική εκκίνηση των φιλοξενούμενων (1-5).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Εφες, έχοντας αποτελεσματικότητα τόσο στην άμυνα, όσο και την επίθεση. Ο Σαντ Ρος σημείωσε τους 8 από τους 10 «πράσινους» πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες προσέφεραν οι Μέικον και Παπαγιάννης. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το «τριφύλλι» κράτησε στο ξεκίνημα την Εφές στους 13 πόντους και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +9 (22-13).

Με ηγέτη τον Μέικον που σημείωσε 21 πόντους στο πρώτο μισό με 5/5 στα τρίποντα ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με πολύ ενέργεια στο παρκέ, τρέχοντας την Εφές και έχοντας σωστές επιλογές. Μαζί με τον Μέικον πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Σαντ Ρος, ενώ ο Παπαπέτρου στον περιορισμένο χρόνο που είχε στο δεκάλεπτο πρόλαβε να προσφέρει λύσεις. Με τρίποντα του Μέικον οι «πράσινοι» ξέφυγαν με 19 πόντους (42-23 και 45-26), ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 52-35 με πόντους του Λάρκιν.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 52-35, 78-55.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Συγχαρητήρια στους Ποδοσφαιριστές για τις κλήσεις τους στις Εθνικές Ομάδες Κ16-Κ15

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Συγχαρητήρια  στους Ποδοσφαιριστές που έχουν στελεχώσει τις Προεθνικές ομάδες της Ένωσης μας και προέρχονται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ για τις κλήσεις τους στις Εθνικές Ομάδες  Κ16 και Κ15. ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ (Αστέρας Τρίπολης) στην Κ16 ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (Αστέρας Τρίπολης) στην Κ16 ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΛΕΛΕΡΗΣ (ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) στην Κ15

Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος: Από τον Διομήδη Άργους στο πρωτάθλημα Ισπανίας (vid)

Ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος ανοίγει τα «φτερά» του και από τη Handball Premier, μετακομίζει στο λαμπερό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Διομήδη Άργος, από τη νέα σεζόν και για τρία χρόνια θα είναι παίκτης της Αμπάνκα Αντεμάρ Λεόν, που εδρεύει στην ομώνυμη επαρχία της Καστίλης – Λεόν. Τη συμφωνία ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα στα […]