20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ιταλία: 360 επιπλέον νεκροί στη Λομβαρδία σε 24 ώρες

Ο αριθμός των θανάτων από την επιδημία του κορωνοϊού στη βόρεια περιοχή της Λομβαρδίας αυξήθηκε κατά περίπου 360 σε μια ημέρα για να ξεπεράσει τους 3.450, σύμφωνα με πηγή που μίλησε σήμερα στο Reuters.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, στην οποία υπάγεται το Μιλάνο, η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, αυξήθηκε κατά περίπου 2.590 για να ξεπεράσει τα 28.370 κρούσματα. Ωστόσο, ορισμένα αποτελέσματα μένουν να επιβεβαιωθούν και δεν ήταν σαφές εάν θα προστεθούν αργότερα.

Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν μια βελτίωση το Σάββατο, όταν ο αριθμός των θανάτων στην περιοχή αυξήθηκε κατά 546 και τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 3.251.

Ο απολογισμός των νεκρών από τον Covid-19 σε εθνικό επίπεδο θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Ο συνολικός απολογισμός στην Ιταλία ανήλθε σε 4.825 νεκρούς χθες, Σάββατο, και ήταν ο υψηλότερος παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός – Σχολεία: Πότε θα κλείνουν και ποιοι μαθητές θα μπαίνουν σε καραντίνα αν υπάρξει κρούσμα

Η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν στα σχολεία, σχετικά με τα πιθανά κρούσματα κορονοϊού που θα εμφανιστούν στις σχολικές δομές. Οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν θα υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο ενώ οι μαθητές που δεν έχουν εμβολιαστεί θα υποβάλλονται σε δύο self test την εβδομάδα, τα οποία και θα παραλαμβάνουν […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κορονοϊός: Εκτακτα μέτρα ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας – Σε εξέλιξη σύσκεψη

Εκτακτα μέτρα ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης το υπουργείο Υγείας μετά το ένατο κρούσμα που προσβλήθηκε από τον κοροναϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες , αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη, προκειμένου να αποφασιστούν αλλά και να ανακοινωθούν τα έκτακτα μέτρα που θα παρθούν