16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Κάθε καλό για την πόλη, μεγάλη  ήττα για την αντιπολίτευση Καμπόσου!

Αν κάποιος είχε να επισκεφθεί το Άργος μια δεκαετία δεν θα πίστευε στα  μάτια του σήμερα. Το κέντρο έχει αποκτήσει χαρακτήρα ευρωπαϊκό, ειδικότερα μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις του Καμπόσου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με φωτογραφίες από τα παγκάκια με τα αγάλματα των πεζοδρόμων και τα δελφίνια της λίμνης στην αναπλασμένη πλατεία.

Όμορφες εικαστικές παρεμβάσεις που μόνο καλό κάνουν στην εικόνα μιας πόλης. Νέοι και παιδιά υποδέχθηκαν τα καινούρια  αυτά στοιχεία με ενθουσιασμό! Φωτογραφήθηκαν, τα επεξεργάστηκαν, τα ανέβασαν στα social με το hash tag Άργος! Και τα έκριναν με την ειλικρίνεια και την αμεροληψία των παιδιών γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!

Αυτό δεν είναι διαφήμιση;; Δεν συζητούν για την πόλη που όλοι κάποτε χαρακτήριζαν άσχημη; Σήμερα μιλούν για την ανάπτυξη  και την εξέλιξη της.

Αν και η τέχνη μπορεί να κριθεί από τον οποιοδήποτε σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση προκάλεσε κυρίως θετικές αντιδράσεις .Η καλλιτεχνική επιτροπή η οποία αποτελείται όπως μάθαμε  από αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς ενέκρινε αυτά τα έργα τέχνης τα οποία και τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του κέντρου.

Εν κατακλείδι, όταν μια δαπάνη γίνεται για να προσδώσει χαρακτήρα στο κέντρο μιας πόλης γίνεται για καλό. Ειδικά όταν αυτή η δημοτική αρχή έχει πληθώρα έργων στο ενεργητικό της. Γιατί  άλλο είναι να μην έχεις αλλάξει μια λάμπα και να βάζεις αγάλματα και άλλο είναι να έχεις πραγματοποιήσει ανάπλαση 40 στρεμμάτων και να κάνεις το κάτι παραπάνω.

Έχει πολλή δύσκολη δουλειά η αντιπολίτευση του Καμπόσου. Έχει ξεμακρύνει χρόνια τώρα από την επιτυχία στην τοπική αυτοδιοίκηση και η μείζονα και η ελάσσονα αντιπολίτευση.  Δυστυχώς κάθε καλό που γίνεται σε αυτόν τον Δήμο από την δημοτική αρχή το εκλαμβάνουν ως προσωπική τους ήττα! Έτσι είναι όταν η ενασχόληση με την πολιτική εξασκείται ως  επάγγελμα!

Περισσότερα Άρθρα

Σε 174 ανέρχονται οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Νέα αύξηση των συλλήψεων, σε όλη την Ελλάδα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, που ανέρχονται πλέον σε 174, ενώ παράλληλα έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έως σήμερα. Ειδικότερα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13 […]

Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα όπου είναι υποχρεωτική

Πρόστιμο 150 ευρώ θα πληρώνουν όσοι δεν φορούν μάσκα που καθίσταται πλέον υποχρεωτική στην πρώτη φάση της εξόδου από τα περιοριστικά μέτρα, όπως ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Αρης Σκέρτσος μιλώντας στην ΕΡΤ. «Όπου (σ.σ. η χρήση μάσκας) είναι υποχρεωτική, ναι», απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το πρόστιμο και συμπλήρωσε. «Θεωρούμε ότι εκεί η κοινωνική συνείδηση, […]