17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κάτω Αχαΐα: Χτύπησε με το Ι.Χ. του ντελιβερά, τον τραυμάτισε σοβαρά και τον εγκατέλειψε

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός Ι.Χ. χτύπησε έναν 20χρονο που οδηγούσε μηχανάκι εστιατορίου της περιοχή και τον εγκατέλειψε.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στον θώρακα. Αρχικά τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας όπου όμως οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί στην Πάτρα, έτσι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον έφερε στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Τελικά η Αστυνομία, μετά από έρευνες, εντόπισε τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κ. Αχαΐας.

Πηγή: thebest.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα”

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα” Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, είχαν στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα” οι δημοσιογράφοι Σωτηρία Παπαδοπούλου και ο Θεοδόσης Πιπέρης με την εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννα Ροτζιώκου.  

Καλαμάτα: «Μνημοσύνη» εκδήλωση για τα “100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή”

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας στα πλαίσια της επετείου 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Μνημοσύνη» την Κυριακή (20 Νοεμβρίου 2022) στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Η Μνημοσύνη είναι μια εκδήλωση – παράσταση αφιερωμένη στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας που η καταστροφή του 1922 σήμανε το οριστικό τέλος του μετά […]