12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κίνηση προς μίμηση των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου

 

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς του εγκλείστους των δικαστικών φυλακών Ναυπλίου έδειξαν με μια ακόμα φιλάνθρωπη δράση τους οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου.

Οι μαθητές στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, συγκέντρωσαν χρήματα από φιλανθρωπικούς αγώνες και με την βοήθεια ενός παλιού μαθητή του σχολείου που σήμερα έχει αποφοιτήσει, του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου αλλά και την υποστήριξη του εκπαιδευτικού προσωπικού, αγόρασαν είδη προσωπικής υγιεινής και τσιγάρα.

 

Την ποσότητα των ειδών που συγκέντρωσαν τα παρέδωσαν σήμερα μαζί με τον Διευθυντή του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Βασίλειο Χαραμή,  στην διευθυνση των φυλακών ώστε να μοιραστεί στους κρατούμενους.

Περισσότερα Άρθρα

Πώς να διαχειριστείτε τους συγγενείς που αντιπαθείτε τις γιορτινές ημέρες

Όλοι μας λίγο πολύ τα Χριστούγεννα, έχουμε έρθει αντιμέτωποι στις γιορτές με συγγενείς που δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι χαρμόσυνες και κυρίως οικογενειακώς, καλείσαι σε τραπεζώματα και επομένως πρέπει να έρθει σε επαφή με κάποιον που δε συμπαθείς καθόλου. Αν και η εύκολη λύση είναι να αρνηθείς […]

Benjamin Keough: Νεκρός στα 27 του ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ – Αυτοπυροβολήθηκε

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, γιος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίου (Benjamin Keough). Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε και οι Αρχές μιλούν για αυτοκτονία. Βρέθηκε στην πολυτελή κατοικία του στο Calabasas της Καλιφόρνια, την Κυριακή. Ο εγγονός του Έλβις, που όλοι έλεγαν ότι έμοιαζε καταπληκτικά στον […]