20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καθαρισμός παραλίας στην Κοιλάδα Αργολίδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φράγχθι

Χθες το απόγευμα ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό της παραλίας Ευαγγελίστριας. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά τη Μαρία, την Ελένη την Μαρίζα και τη Χαρά.

Επίσης ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Δημήτρη Μαναριώτη  “Γερμανό” για τα κρύα νεράκια που μας έφερε στην παραλία και για το κέρασμα στο μαγαζί του μετά τον καθαρισμό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση κ ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε το χωριό μας καθαρό.

Πολιτιστικός Σύλλογος Φράγχθι

Περισσότερα Άρθρα

Φθιώτιδα: «Έφυγαν» μαζί… Όπως στη ζωή έτσι και στον θάνατο

Άλλη μια συγκινητική ιστορία με ζευγάρι που πέθανε σχεδόν ταυτόχρονα, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 70χρονης συζύγου του ήταν η βασική αιτία για να φύγει από τη ζωή o 82χρονος Λαμιώτης. Το τελευταίο διάστημα η 70χρονη νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών, με τους γιατρούς να μη δίνουν ελπίδες για την […]

Ακόμα μια χελώνα νεκρή στον Αργολικό κόλπο

Μία ακόμα χελώνα εντοπίσθηκε νεκρή λίγο νωρίτερα στον Αργολικό κόλπο, συνεχίζοντας την αλυσίδα που όλο μεγαλώνει ανάλογων περιστατικών. Η άτυχη χελώνα ξεβράστηκε αυτή τη φορά στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα στην Νέα Κίο. Το πρωί άλλη χελώνα είχε εντοπιστεί στο ύψος του Υπουργείου Συγκοινωνιών, επίσης στην παραλιακή Ναυπλίου- Νέας Κίου.