18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Και την νέα περίοδο αντίπαλος του Οίακα ο Ολυμπιακός στην Α2

Μετά τον πρωτοπόρο στην Α2, Χαρίλαο Τρικούπη στη Basket League θα προβιβαστεί και ο δεύτερος στη βαθμολογία Διαγόρας Δρυοπιδέων. Αυτό αποφάσισε η ΕΟΚ, γεγονός που αφήνει μια ακόμα χρονιά τον Ολυμπιακό στην Α2 Ανδρών. Εκεί που θα απολαύσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά και τον Οίακα (που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketa.gr, θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσει στο ρόστερ μετά τον Αβραάμ Καλλινικίδη, και τους Φάνη Κουμπούρα για τρίτη χρονιά και Στέφαν Τζόρτζεβιτς για δεύτερη).

Στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ είχε αποφασιστεί πως από την Α2 Ανδρών θα προβιβαστούν δύο ομάδες. Εκτός από τον πρωτοπόρο Χαρίλαο Τρικούπη, το δεύτερο εισιτήριο δόθηκε στην ομάδα του Αιγάλεω, που ήταν δεύτερη μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, από τον ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασης ομάδων στο νέο πρωτάθλημα. Αν κάποια από τις 16 που θα βρίσκονται πλέον στη Basket League, δηλώσει αδυναμία να αγωνιστεί, μιας και θεσπίστηκαν κάποια αυστηρά κριτήρια, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με λιγότερες ομάδες.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ματς της Δευτέρας – Τι δείχνει η τηλεόραση

Τα ματς Φινλανδία – Βέλγιο, Ρωσία – Δανία, Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία και Ουκρανία – Αυστρία για το Euro 2020 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι επιλογές: 13:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 Eastbourne International τένις 14:00 Novasports 1HD Γαλλία – Ιράν Men’s Volleyball Nations League 16:30 COSMOTE SPORT […]

Ταεκβοντό: «Σάρωσε» σε γενική και παίδες η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της Μάλτας

Σάρωσε τις πρωτιές σε γενική κατάταξη και την κατάταξη των αγοριών το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που έριξε αυλαία σήμερα στην Μάλτα. Παράλληλα, με τα συνολικά 11 μετάλλια που κατέκτησε τις τέσσερις ημέρες των αγώνων και συγκεκριμένα δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα, διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ που κρατούσε […]