18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καλαμάτα: Συνέδριο «Αιματολογικά / Ογκολογικά Νέα Σύγχρονη Νοσηλευτική»

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, 10-11/9, γίνεται για 16η χρονιά το συνέδριο «Αιματολογικά / Ογκολογικά Νέα Σύγχρονη Νοσηλευτική».

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη νοσηλευτική φροντίδα του ασθενούς, οι προβληματισμοί στη διαφορική διάγνωση αιματολογικών και ογκολογικών παθήσεων και οι σύγχρονες θεραπευτικές εξελίξεις.

Ιδιαίτερη συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Καθηγητής Γ. Παπαθεοδωρίδης, θα γίνει για τις μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών.

Στο συνεδριακό χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση μικροσκοπίων και ιστορικών ιατρικών εκδόσεων αρχής γενομένης από το 1920.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και γίνεται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΠΗΓΗ  

Περισσότερα Άρθρα

Το mega yacht ELYSIUM και το γαλλικό κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial σήμερα στο λιμάνι του Ναυπλίου

Στο λιμάνι του Ναυπλίου βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου δυο επιβατικά πλοία. Πρόκειται για το mega yacht ELYSIUM της Ελληνικής Elixir Boutique Cruises που προέρχεται από τις Σπέτσες. Το Ναύπλιο βρίσκεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της εταιρείας κρουαζιέρας. Το δεύτερο πλοίο είναι το γνωστό γαλλικό κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial προερχόμενο από την Πάρο, το οποίο […]

Προκήρυξη του 2ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος “Artemisio Mountain Running”

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αργολίδας και την Ακαδημία Στίβου «Argos Track and Field», ανακοινώνουν τον 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία «Artemisio […]