19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καλιφόρνια: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Σαν Χοσέ

Αρκετοί πολίτες έχασαν τη ζωή τους και ορισμένοι ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο Σαν Χοσέ, στην Καλιόρνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας της Σάντα Κλάρα, Ράσελ Ντέιβις, έκανε λόγο για «αρκετά θύματα», ωστόσο όπως τόνισε, θα χρειαστεί χρόνος για να αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός τους.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι νεκρός, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο σιδηροδρομικού σταθμού, κοντά στο αεροδρόμιο της περιοχής.

Κατά τον δήμαρχο του Σαν Χοσέ, Σαμ Λικάρντο, αρκετοί άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

«Ο δράστης δεν αποτελεί πλέον απειλή και η εγκατάσταση έχει εκκενωθεί» έγραψε ο δήμαρχος στο Twitter.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται την αστυνομίας της περιοχής, υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες, με τον αριθμό τους να παραμένει επί του παρόντος αδιευκρίνιστος.

 

Με πληροφορίες από Reuters, Associated Press

Περισσότερα Άρθρα

Φρουρούμενος νοσηλεύεται 62χρονος που κλειδώθηκε με τα ανήλικα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου με την οποία φαίνεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε […]