17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος ούτε τελώ υπό παραίτηση!

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος λίγο νωρίτερα στην συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, όταν η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της απείλησε να αποχωρήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο απερχόμενο, απάντησε:
“ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση… Αφορά εμένα , ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση από υπουργός,  ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το  αποτέλεσμα στα Σκόπια ,  ούτε έχω δηλώσει ότι αποχωρώ”.

Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» είπε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Η Αργολίδα στο…μικροσκόπιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σημαντικά ζητήματα της Π.Ε. Αργολίδας εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ναύπλιο υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εν λόγω σύσκεψης -με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου και υπηρεσιακών παραγόντων- συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η σύνδεση του Ναυπλίου και του Αργους με τον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας […]

Απάντηση Αραχωβίτη σε Ανδριανό για τις ζημιές από υδαρή κηλίδα σε καλλιέργειες μανταρινιών κλημεντίνης στην Αργολίδα

Στην 3630/22-11-2018 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα τις ζημιές από υδαρή κηλίδα σε καλλιέργειες μανταρινιών κλημεντίνης στην Αργολίδα, απάντησε ο αρμόδιος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης. Στην απάντηση επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Σύμφωνα με τον ν. 3877/2010 (Α ́160) «Σύστημα προστασίας […]