17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Καμμένος: Θα παραιτηθώ από υπ. Άμυνας αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ (video)

Στην πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη μεριά της πΓΔΜ αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε στελέχη της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.

«Δήλωσα στα φυλάκια και στο προσωπικό που συνάντησα ότι αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της πΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από το υπ. ΕΘνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και το βάρος αυτής της ευθύνης, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα επέμεινε ότι η Συνθήκη των Πρεσπών είναι «νεκρή» μετά τις δηλώσεις Ζάεφ για «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τις δηλώσεις από την πλευρά των Σκοπίων ο υπουργός Άμυνας είπε ότι «με τις τελευταίες δηλώσεις φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις πράγμα που πιστευω ότι μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην απαξίωση της συνθήκης αυτής που έτσι κι έτσι είναι νεκρή με αυτές τις δηλώσεις που αυτοί κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και να πάμε με ομαλότητα».

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Το νομοσχέδιο για την Ε.Κ.Α.Π.Υ. δεν απαντά στα πραγματικά προβλήματα της δημόσιας υγείας»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά την επεξεργασία στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής του σχεδίου νόμου: «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας» ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: Ο πυρήνας του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου είναι η μετατροπή της ΕΚΑΠΥ από νομικό […]

Τα μέτρα για εργαζόμενους, άνεργους, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε αναλυτικά τα έκτακτα μέτρα για εργαζόμενους, άνεργους, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίας που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα: Μέτρα για ελεύθερους επαγγελματίες / αυτοαπασχολούμενους: Αποζημίωση 800 ευρώ αν απασχολούν λίγα άτομα / το ίδιο και για τους εργαζόμενους τους. Αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου, Μαρτίου, ρυθμίσεων που λήγουν Μάριο -Μάϊο. […]