22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καμμένος: Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου! (video)

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για την… διατήρηση της Έλενας Κουντουρά στο κυβερνητικό σχήμα εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε δηλητηριώδη βέλη για την υπουργό Τουρισμού και τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ευθέως ότι η… κεντροαριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Ελενα Κουντουρά.

«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω»  είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος: Καμιά απάντηση στα προβλήματα των αγροτών και των επιχειρήσεων από το κλιμάκιο της ΝΔ στην Αργολίδα

Ο αγροτικός κόσμος και οι επιχειρηματίες περίμεναν συγκεκριμένες απαντήσεις από τα στελέχη της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Αργολίδα. Το εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο όλων κατακρημνίζεται λόγω της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης παρουσίασαν μια άλλη πραγματικότητα για τη χώρα. Την ενεργειακή κρίση τη βιώνει το κάθε νοικοκυριό και η κάθε […]

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι Τάκη Αναγνωσταρά

Εκπλήσσομαι κάθε φορά που διαβάζω ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κουνάει το δάχτυλο στην παρούσα πλειοψηφία του Δήμου Ναυπλιέων σε ότι αφορά την κατάντια του Γηροκομείου.Έχει κοντή και επιλεκτική μνήμη σε ότι αφορά τις δικές του ευθύνες. Μαζί με τον Γιώργο Τσούρνο έχουν το 90% της ευθύνης για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν μέχρι το 2011 τα […]