20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καμπάνα σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου για παραβίαση του lockdown!


Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη και σε προσωρινά υπεύθυνη καφέ – ψητοπωλείου στις Σέρρες πέρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, oι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 3.000 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνη επειδή άνοιξαν το εν λόγω κατάστημα παρά το lockdown. Εντός του καταστήματος βρέθηκαν 4 καθήμενοι πελάτες, στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

Παράλληλα, επιβλήθηκε 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας στο ψητοπωλείο.

Πηγη:cnngreece,gr

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ τα έσοδα από τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών, για τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό του «Ζήσε Αθλητικά»

«Μένουμε ασφαλείς, ζούμε αθλητικά και αθλούμαστε υπεύθυνα», η νέα καμπάνια του διαδικτυακού προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού Ξεπέρασαν τις 50.000 ευρώ τα έως τώρα έσοδα των δημοπρασιών προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά»! Τα έσοδα από τις δημοπρασίες των ενθυμημάτων, οι […]

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του παραλιακού δρόμου της Πλάκας Δρεπάνου

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του παραλιακού δρόμου της Πλάκας Δρεπάνου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 και την Μ.Δευτέρα 26 Απριλίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων προέβησαν στις αναγκαίες παρεμβάσεις οδοποιίας με στρώσιμο χαλικιού αλλά και επούλωση λάκκων με πίσσα όπου κρίθηκε αναγκαίο με στόχο την βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των δημοτών μας.