15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού»

Την δέσμευση της κυβέρνησης πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού επανέλαβε σήμερα η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, στο περιθώριο συνάντησής της με τη διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

«Εξασφαλίζουμε για φέτος ότι όλες οι αιτήσεις βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία θα ικανοποιηθούν, διασφαλίζοντας τη δέσμευση μας να μην μείνει κανένα παιδί που πληροί τα κριτήρια εκτός παιδικού σταθμού» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μιχαηλίδου.

Κατά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΕΤΑΑ, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της εφαρμογής και της ενίσχυσης των δράσεων που αφορούν την πρόσβαση βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία σε παιδικούς σταθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Βρετανία-Covid-19: Σηκώνεται η κρεμαστή γέφυρα και κλείνει από αύριο ο Πύργος του Λονδίνου

Άντεξε ένοπλες επιθέσεις και στάθηκε προστάτης πάνω από την βρετανική πρωτεύουσα για σχεδόν 1.000 χρόνια. Ελέω πανδημίας κορωνοϊού, ο Πύργος του Λονδίνου θα αναγκαστεί να κλείσει από αύριο, Παρασκευή. «Με βαριά καρδιά, σηκώνουμε την κρεμαστή γέφυρα», ανέφερε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό στο twitter του επιβλητικού φρουρίου, που κάποτε λειτουργούσε ως φυλακή και σήμερα φιλοξενεί […]

Στους 57 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Τον τέταρτο νεκρό της μέσα σε λίγες ώρες από τον κορονοϊό και τον 57ο συνολικά μετρά η Ελλάδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ένας 52χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μιας 72χρονης από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. «Έφυγε» τα […]