23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καρδιογράφος στο Κ.Υ. Νεμέας – Εξοπλισμός και rapid test στο Κ.Υ. Άστρους

Στην παράδοση ενός εξακάναλου καρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Νεμέας προέβη την Τετάρτη 31 Μαρτίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής.

Η παράδοση, παρουσία και του δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου, έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των δημόσιων δομών υγείας, τις οποίες -όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης- η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει στον αγώνα τους εναντίον της πανδημίας.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του Κ.Υ. Νεμέας Στάθης Σκληρός, όπως και ο δήμαρχος, εξέφρασαν ευχαριστίες προς την Περιφέρεια για το συνολικό ενδιαφέρον της για την περιοχή το οποίο μετουσιώνει σε ουσιαστικές πράξεις.

Επίσης ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και άλλα υλικά παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άστρους την Τετάρτη 31 Μαρτίου από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Ειδικότερα, ο αντιπεριφερειάρχης -παρουσία και του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη- παρέδωσε ένα δωδεκακάναλο καρδιογράφο αυτόματης διάγνωσης καθώς και ποσότητα rapid test.

Η πιο πάνω ενέργεια έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των δημόσιων δομών υγείας και τα πιο πάνω υλικά και εξοπλισμός προορίζονται για τις ανάγκες λειτουργίας -και εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου- του Κ.Υ. Αστρους, στο οποίο διενεργείται εμβολιασμός εναντίον του νέου κορονοϊού.

Σημειώνεται, ότι η στήριξη του εν λόγω Κ.Υ. συνεχίζεται, καθώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες υπογράφεται η σύμβαση για τον πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του.

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοινώθηκαν 4.539 περιστατικά Covid-19 σε 24 ώρες – 109 σε ΜΕΘ, 15 νέοι θάνατοι, 32 κρούσματα στην Αργολίδα

Σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 4.539 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 109 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 15 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που είχε καταγράψει ο ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου […]

Συμμετοχή της Τουριστικής Σχολής Άργους στο περιφερειακό συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά την ψήφιση του πρόσφατου νομοσχεδίου του Υπ Παιδείας (Εθνικό Σύστηµα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) θεωρούμε μεγάλη επιτυχία που προέκυψε κατόπιν των προτάσεών μας, κυρίως της άμεσης αντίδρασης και παρεμβάσεων της ηγεσίας του Υπ Τουρισμού ( κκ. Θεοχάρης Χ & Κόνσολας Εμμ) για την ένταξή μας στο περιφερειακό συμβούλιο Επαγγελματικής εκπαίδευσης & […]