22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Παναργειακό και 1-1 στη Βάρδα με εννέα παίκτες για ένα ημίχρονο !

“Λύκοι” στην κυριολεξία…

Αν και βρέθηκε να χάνει από το 5′ από κεφαλιά του Νικολόπουλου, αν και έπαιξε ένα ημίχρονο με εννέα παίκτες (!) ο Παναργειακός επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βάρδα (1-1)

Η ομάδα παρουσιάστηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Διαμαντή και το σημαντικότερο βρήκε απέναντί της τον ανεκδιήγητο διαιτητή Αυγερινό που άφησε την ομάδα μας με εννέα παίκτες από το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το πάθος ξεχείλιζε από τους παίκτες που έκαναν κατάθεση ψυχής και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80′ με κεφαλιά του Τσιρλίδη από σέντρα του Νικολόπουλο και να αποσπάσουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο αγώνας :

5′ γκολ για την Βάρδα με κεφαλιά Νικολόπουλου από κόρνερ του Χριστόπουλου και μετά από ωραίο γύρισμα Νικολακοπούλου στο πρώτο δοκάρι.

22′ ο Βαζ ξέφυγε από δεξιά , μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.

28′ ο Ντόμας από δεξιά δεν πρόλαβε να γυρίσει στον Βαζ μέσα στην περιοχή.

34′ σέντρα Χριστόπουλου από αριστερά ο Ντόμας προσπάθησε το γύρισμα ενώ ήταν σε καλή θέση για σουτ.

39′ σέντρα Σαμπανέϊ , σουτ έξω από την περιοχή του Παναγάκης έφυγε άουτ.

42′ αποβολή για τον Εμέκα με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο, όπως έκρινε ο διαιτητής.

44′ με 9 ο Παναργειακός λόγω δεύτερης κίτρινης στον Φλεβάρη.

57′ μεγάλη ευκαιρία με τον Βαζ όταν έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Ντόμας.

80′ γκολ για τον Παναργειακό με τον Τσιρλίδη με ωραία ενέργεια.

88′ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν  σουτ του Νικολόπουλου έδιωξε πάνω από την τελική γραμμή σε κόρνερ αμυντικός του Άργους.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης(Ρουγκάλας), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ ( Γούρμος), Σαμπανέϊ(Θεοφιλόπουλος), Παναγάκης( Μακρής).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καπατσιώρης, Φλώρος, Τσάκα, Τζιόλας, Ασπιώτης  Εμέκα,  Αλαιν, Φλεβάρης, Χ. Μανιάτης, Τσιριλίδης  Κωτσοβός

Περισσότερα Άρθρα

Ο Διομήδης νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας 26-15

Με εμφατική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης επικράτησε εύκολα 26-15 του Φίλιππου Βέροιας για τη 14η αγωνιστική της Handball Premier. Στο πρώτο μέρος του αγώνα και οι δύο ομάδες «πάλεψαν» στα ίσα και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 8-7. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα του Άργους μπήκε δυναμικά και με την πολύ καλή […]

Αυγενάκης: Από τις 10 Μαΐου επανεκκινεί συντεταγμένα το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Από Δευτέρα, 10 Μαΐου επιτρέπεται πλέον η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και σε όσες κατηγορίες και αθλήματα, ομαδικά ή ατομικά, έχουν προγραμματισμένες διοργανώσεις κατά την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιακών κατηγοριών (παίδων – εφήβων – νέων και κορασίδων – νεανίδων), που συμμετέχουν σε μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. […]