18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κατέληξε ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 30χρονος που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από ομοεθνή του στο σπίτι που έμεναν στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και κατέληξε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας από τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας δούλευε εποχιακά στην περιοχή, όπως και άλλοι Πακιστανοί και διέμενε στο ίδιο σπίτι με τουλάχιστον άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας 37χρονος που φέρεται να του κατάφερε και το δολοφονικό χτύπημα.

Το κακό έγινε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πέμπτης (7/10), όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ των Πακιστανών. Όταν επενέβη η αστυνομία, εντόπισαν αιμόφυρτο με πολλά τραύματα και με ανοιγμένο κεφάλι τον 30χρονο ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.

Από κει έφυγε επειγόντως για το Νοσοκομείο Λαμίας και στις 9 το πρωί εισήχθη στο χειρουργείο. Παρά τις πολύωρες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο νεαρός αλλοδαπός κατέληξε το ίδιο βράδυ, λίγο μετά τις 7.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ομοεθνών του. Οι πέντε εξ αυτών ζούσαν στο ίδιο σπίτι με τον 30χρονο, όπως και ένας 37χρονος τον οποίο υπέδειξαν ως τον άνθρωπο που του έδωσε το δολοφονικό χτύπημα με το τσεκούρι στο κεφάλι.

Ο τελευταίος αμέσως μετά την πράξη που του καταλογίζουν οι άλλοι Πακιστανοί, εξαφανίστηκε και αναζητείται, όπως και ο ιδιοκτήτης των παραγκών που έμεναν οι αλλοδαποί προκειμένου να δώσει στοιχεία για το ποιοι έμεναν σε αυτές.

Όπως διαπιστώθηκε κανείς τους δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα μας και κρατούνται για τη συγκεκριμένη παράβαση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Περισσότερα Άρθρα

Παιδί 2,5 ετών εγκλωβίστηκε μέσα σε αμάξι στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα, στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Καβάλας. Σύμφωνα με το CENTER TV, μία μητέρα εξήλθε από το αυτοκίνητο της για λίγο και το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το μόλις 2,5 ετών παιδί της. Άμεσα, η μητέρα μαζί με τους διερχόμενους πολίτες αλλά και τους ιδιοκτήτες και […]

Η εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό: 43.748 περιστατικά, 154 θάνατοι, 91 διασωληνωμένοι

Τα στοιχεία για τον κορονοϊό που αφορούν την εβδομάδα από 28/11 έως 4/12 έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ. Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 43.748 περιστατικά COVID-19 (4.209 ανά εκατoμμύριο πληθυσμού: -19% εβδομαδιαία μεταβολή) εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 28% των λοιμώξεων. Ο συνολικός αριθμός των λοιμώξεων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 5.404.690 […]