17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καταγγελία για αρπαγή παιδιού από το μετρό – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές, έπειτα από καταγγελία ότι ζευγάρι άρπαξε ένα ανήλικο παιδί, από τον σταθμό του μετρό, στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ένα άτομο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση το μεσημέρι της Παρασκευής και κατήγγειλε την αρπαγή του παιδιού. Όπως προκύπτει από την καταγγελία, οι δράστες διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, πιθανότατα Βουλγαρίας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας που “χτενίζουν” την περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: «Εξασφαλίσαμε 5.500.000€ για το Ασκληπιείο Επιδαύρου»

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του καθ. Γιάννη Μανιάτη, κατά την εκδήλωση για την ίδρυση του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων «Οι δρόμοι της Ίασης», που έγινε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προς: Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθ. Αθανάσιο Δημόπουλο Τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο   Κύριε Πρύτανη,  αγαπητοί φίλοι, Λυπάμαι, που δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί […]

Ο Θεός βοήθησε χθες στα Δερβενάκια…

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την σφοδρή μετωπική σύγκρουση στα Δερβενάκια χθες το απόγευμα στην Π.Ε. Ο Κορίνθου-Άργους. Η μετωπική σύγκρουση δυο Ι.Χ. οχημάτων στο ρεύμα προς Φίχτια ήταν σφοδρή και ευτυχώς μόνο  τραυματίστηκαν ελαφρά 3 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έκανε προσπέραση σε νταλίκα και συγκρούστηκε με […]