17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα: “Τρέξαμε για να κάνουμε πανελλήνιο ρεκόρ”

Ο Σ.Δ.Υ. Αργολίδας κατέρριψε το στοιχειωμένο 3:47.72 που αποτελούσε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών σε επίπεδο συλλόγων στην σκυταλοδρομία 4 x 400Μ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (9-10/2).

Η τετράδα με τις Ειρήνη Γεωργαλά, Ελπίδα Τόκα, Ελπίδα Καρκαλάτου και Κατερίνα Δάλακα, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της κούρσα έπειτα από σχεδόν δυο χρόνια, σημείωσε χρόνο 3:46.69.

Η «miss survivor» μίλησε στο welovesports για το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και για την επιστροφή της στους αγώνες έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί προετοιμαστήκαμε και τρέξαμε για να κάνουμε Πανελλήνιο ρεκόρ. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και το καλοκαίρι θα είμαστε έτοιμες να ακόμα καλύτερες επιδόσεις στη σκυτάλη. Ο στόχος μου δεν ήταν ο κλειστός στίβος, καθώς δεν είμαι ακόμα 100% φορμαρισμένη. Χάρηκα που μπήκα ξανά στο κλίμα των αγώνων έπειτα από πολύ καιρό και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έτρεξα στο 100%. Δεν κατέβηκα σε ατομικό αγώνισμα διότι προέρχομαι από πολύ σκληρή προετοιμασία, η οποία συνεχίζεται για να μπορέσω να είμαι τελείως έτοιμη για τον ανοιχτό στίβο.”

πηγή: welovesports

photo credits: intime

Περισσότερα Άρθρα

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

Η ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ  μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου κορασίδων Πελοποννήσου, νίκησε με 3-0 σετ την ομάδα του ΑΟ ΑΙΟΛΟΥ στο ουδέτερο γήπεδο του Δερβενίου και προκρίθηκε στον τελικό!!! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια Κωνσταντίνα Διαμαντή καθώς και σε όσους είναι κοντά στην ομάδα.  

Χιτσκοκικό φινάλε και ήττα για τον Οίακα από το Ανατόλια (72-74)

Μεγάλο ντέρμπι στο Ναύπλιο με τις ομάδες να είναι ισόπαλες 25-25 στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 48-39 στο ημίχρονο αλλά ο Οίακας έκανε την αντεπίθεση και στο 30′ ο αγώνας ουσιαστικά ξεκίνησε από την αρχή (57-58). Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό.Οι δυο ομάδες πήγαιναν καλάθι- καλάθι. Στο 34′ το Ανατόλια ξέφυγε 3 πόντους (64-61), […]