18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καφές | Πως τον προτιμούν οι ψυχοπαθείς

Όλοι μας ξέρουμε πως ο καφές είναι απαραίτητος για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι το πως μας αρέσει ο καφές μας μαρτυρά και την προσωπικότητά μας.

Πρόκειται για ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε κάποια στιγμή στην Αυστρία. Εθελόντές απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο που περιείχε το ποιες τροφές τους άρεσαν περισσότερο αλλά και διάφορα άλλα ερωτηματολόγια προσωπικότητας. Στο ερωτηματολόγιο κατέγραφαν και στοιχεία της προσωπικότητας τους όπως ο ναρκισσισμός, η επιθετικότητα, η ψυχοπάθεια και η τάση για καθημερινό σαδισμό ή μαζοχισμό.

Ποιος είναι ο αγαπημένος καφές των ψυχοπαθών

Οι ειδικοί συμπέραναν πως τα άτομα που προτιμούσαν γενικά τις πικρές γεύσεις στο φαγητό και το ποτό (μπύρα, καφές, ραπανάκια, σέλινο κλπ) είχαν περισσότερα «σκοτεινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας» σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε συμπεριφορές «σαδισμού» και «ψυχοπάθειας».

ΠΗΓΗ: healthview.gr

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ : Βαγγέλης Καζάν 1936 – 2008

Έλληνας ηθοποιός, από τους πιο σημαντικούς καρατερίστες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Έπαιξε σε περισσότερες από 100 ταινίες, ενώ ξεχώρισε για τους χαρακτηριστικούς του ρόλους σε ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ο Ευάγγελος Καζαντζόγλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1936 ή, σύμφωνα με άλλες πηγές, το 1938. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική […]

Εξάχρονος έγινε «ασπίδα» για να προστατέψει την αδερφή του από σκύλο – Έκανε 90 ράμματα

Συγκινεί η ιστορία του 6χρονου Μπρίτζερ Γουόκερ από το Γουαϊόμινγκ ο οποίος χωρίς να λογαριάσει για την ζωή του έβαλε το κορμάκι του ασπίδα για να προστατεύσει την μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου. Στις 9 Ιουλίου, ο Μπρίτζερ Γουόκερ αποφάσισε να δράσει όταν ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο , έτρεξε προς την 4χρονη αδερφή του. Έτσι, […]