14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κεραμέως: Στις 8:15 το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Στις 8:15 το πρωί θα ανοίγουν τα σχολεία από Σεπτέμβρη σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, είχε αναφέρει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεκινούν τα μαθήματα στις 9:00.

Η κ. Κεραμέως, στην ίδια συνέντευξη επανέλαβε ακόμη ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί άμεσα», ενώ σημείωσε ότι θα προσληφθούν κανονικά οι 4.500 εκπαιδευτικοί για τα σχολεία ειδικής αγωγής, αλλά και πως το σύστημα πανελληνίων εξετάσεων δεν θα αλλάξει για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, αναφερόμενη στην υπόθεση της ίδρυσης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, είπε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς «υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι δικηγόροι, η χώρα δεν χρειάζεται άλλους άνεργους δικηγόρους. Είναι αδιανόητο να έχουμε υψηλή νεανική ανεργία και επιχειρήσεις να μη βρίσκουν νέους με ειδικές δεξιότητες».

Περισσότερα Άρθρα

Εκδηλώσεις και παρέλαση στο Άργος για την επέτειο του ΟΧΙ

  Πλήθος κόσμου στο Άργος καταχειροκρότησε τη μαθητική παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου των σχολείων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης. Προηγήθηκε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή. Μετά την δοξολογία ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας. Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη […]

Η κοινότητα Κρανιδίου στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια

Σας ενημερώνουμε πως στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Κοινότητας μας, από σήμερα θα είναι τοποθετημένα ειδικά κουτιά συλλογής τροφίμων της Κοινότητας Κρανιδίου στα κάτωθι σούπερ μάρκετ : ΑΒ Βασιλόπουλος Κρανιδίου, Κρητικός Κρανιδίου, Μίνι Μάρκετ Μαρίας Τσατσαρού και Μάρκετ Τροφίμων Γεώργιου Κορδώνη. Η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να προσφέρει όποιος επιθυμεί και δύναται στους χρήζοντες βοήθεια […]