20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κιάτο: «Την έθαψα για να πάρω την σύνταξη» λέει ο γιος της ηλικιωμένης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Κιάτο, ο δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς πως έθαψε την μητέρα του γιατί δεν είχε χρήματα και ήθελε τη σύνταξη.

Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της λίγες μέρες αργότερα.

Οι Αρχές εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της κατόρθωσαν χθες να βρουν τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

ΠΗΓΗ: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Έρχεται ο λογαριασμός των σκουπιδιών 189 ευρώ ο τόνος θα κοστίζει στην Καλλιρρόη

Είναι προκλητικοί. Ξεκινούν στη Πελοπόννησο τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας από την Καλλιρρόη Μεσσηνίας, εκεί που θα κατασκευαστεί ένα από τα τρία σκουπιδοεργοστάσια και ένας από τους τρις ΧΥΤΥ. Αποφασίζουν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας αυξήσεις φωτιά στα ανταποδοτικά τέλη. Όπως χαρακτηριστικά αναγράφουν στην εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας «Με […]

Η πρώτη πιστοποίηση στον κόσμο για αρχαία ελληνικά

Την πρώτη στον κόσμο πιστοποίηση εκμάθησης της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ανακοίνωσε η LanguageCert, θυγατρική του ομίλου PeopleCert -κορυφαίου στο χώρο πιστοποίησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων και με παγκόσμια παρουσία οργανισμού. Μάλιστα, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Βύρων Νικολαϊδης και με αφορμή την επέτειο των 200 […]