18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΚΙΑΝΑ 2021: Ο Soloúp παρουσιάζει το νέο του graphic novel στη Νέα Κίο

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 20:30, στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, οι εκδόσεις Ίκαρος, ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΚΙΑΝΑ 2021, σας προσκαλούν στη παρουσίαση του νέου graphic novel του Soloúp, 21: Η μάχη της πλατείας.

Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν με τον δημιουργό:
η Θεώνη Κωτσιοπούλου, υπεύθυνη διδασκαλίας παραδοσιακών χορών- ερευνήτρια
και ο Δημήτρης Ντούλιας, φιλόλογος.

Θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους με τη διαδρομή δημιουργίας του βιβλίου, «Making of …behind the sketches», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μελέτη Μοίρα, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί από παραδοσιακές μελωδίες.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Τροχαία Ναυπλίου και Άργους απόψε στους δρόμους

Ελέγχους στα χαρτιά των οδηγών και αλκοτέστ στους δρόμους κάνουν απόψε Παρασκευή 11 Ιουνίου, η Τροχαία Άργους και η Τροχαία Ναυπλίου, με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και την αποφυγή ατυχημάτων με δεδομένη την αύξηση της κυκλοφορίας λόγω Σαββατοκύριακου.

Απαγόρευση καύσης αγροτικών εκτάσεων από 15-04-2021 έως και 31-10-2021

Απαγόρευση καύσης αγροτικών εκτάσεων Από την Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αργολίδας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε Πυροσβεστική Διάταξη, η οποία ορίζει ότι: Απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 15-04-2021 έως και 31-10-2021, στους Δήμους της Αργολίδας χωρίς την έκδοση άδειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργολίδας και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5, παραγρ. 1 της […]