19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κινητοποιήσεις από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στο Ναύπλιο για την ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας αποφάσισε στα πλαίσια του σχεδιασμού δράσης της ΟΛΜΕ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου να συμμετέχει την Τρίτη 9-6-2020 και ώρα 13.00 σε παράσταση- διαμαρτυρία στην ΔΔΕ μαζί με τον ΣΕΠΕ.

Την ημέρα αυτή υπάρχει πρόταση της ΟΛΜΕ για 24 ωρη απεργία η οποία θα συζητηθεί στην συνέλευση προέδρων το Σάββατο 6-6-2020.

Επιπλέον το ΔΣ της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Βουλή, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας και τους Συλλόγους Γονέων, να συμμετάσχουν μαζικά ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή μας στο υπό ψήφιση αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Αναστάσιμη αγρυπνία στη Νέα Κίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γίνεται γνωστό σε όλους, ότι την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020 η Εκκλησία μας εορτάζει την Απόδοση της Μεγάλης Δεσποτικής εορτής της πίστεώς μας, τού Αγίου Πάσχα. Την Τρίτη 26η Μαΐου 2020 Θα τελεσθεί Ιερά Αναστάσιμη Αγρυπνία στον ‘Ι.Ν. Αγίας Ειρήνες. ‘ Εφέτος λόγω της πανδημίας το Άγιον Πάσχα εορτάστηκε χωρίς την συμμετοχή των πιστών […]

Αναβάλλεται το σεμινάριο ρητορικής με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Καλαμάτα

Αναβάλλεται τελικά το προγραμματισμένο διήμερο σεμινάριο ρητορικής με εκπαιδευτή τον Αδωνι Γεωργιάδη στην Καλαμάτα, που θα γινόταν στον πολυχώρο “House by Phaos”. Όπως έγινε γνωστό έκτακτες πολιτικές υποχρεώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ δεν του επιτρέπουν να βρεθεί εκείνες τις ημέρες στην Καλαμάτα. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνουν γνωστές το […]