17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΚΚΕ για την απαγόρευση συναθροίσεων: Οι απαγορεύσεις θα ακυρωθούν στην πράξη

Η κυβερνητική απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 4 άτομα «καθ’ άπασαν την επικράτειαν», όχι μόνο αποτελεί ένα ακόμη μνημείο αυταρχισμού, πέρα από οποιονδήποτε υγειονομικό κανόνα, αλλά επιβεβαιώνει και την πρόθεση της κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί, μόνο ως πρόσχημα, την πανδημία για να περάσει τον αντιδραστικό της σχεδιασμό, στην υπηρεσία της στυγνής δικτατορίας των μονοπωλίων.

Αυτές οι απαγορεύσεις θα ακυρωθούν στην πράξη από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, που ξέρει και να παλεύει και να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας, πολύ καλύτερα από την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Περισσότερα Άρθρα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: 3,5 εκ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων στον Αντικάλαμο

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) εντάχθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο, ύψους 3,5 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο, η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτηρίου του ιδρύματος στην περιοχή της Καλαμάτας, συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 15.305,35 τ.μ., καθώς και […]

Το ευχαριστώ της Μαρίας Σαρίδη στους Αργολιδείς

  Από το προφίλ της Μαρίας Σαρίδη, στο facebook, διαβάζουμε: Είναι πραγματικά συγκινητική η μαζική και συντονισμένη προσπάθεια της κοινωνίας του νομού Αργολίδας για ενίσχυση όλων των δομών Υγείας του νομού με μέτρα ατομικής προστασίας! Το ευχαριστώ είναι λίγο! Αλλά αποδίδει αυτή τη στιγμή την τιμή που αρμόζει σε όλους σας!