18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κλείνει οριστικά το γραφείο της ΔΕΗ στο Άργος

Η απόφαση έχει ληφθεί από το Φεβρουάριο του 2013 και ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί.

Το γραφείο της ΔΕΗ στο Άργος κλείνει οριστικά.

Σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, έφτασαν οι μεταθέσεις σε όλους τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος που παίρνουν…μετάθεση για το Ναύπλιο. Όπως βλέπετε και στην πινακίδα που έχουν αναρτήσει ενημερώνουν τους καταναλωτές- πελάτες πως “η εξυπηρέτηση που αφορά νέες ηλεκτροδοτήσεις, νυχτερινά, επαυξήσεις, καταμετρήσεις, βεβαιώσεις ηλεκτροδοτήσεων, θα πραγματοποιείται από τα γραφεία μας στο Ναύπλιο…”.

 

Όπως σημειώσαμε, η απόφαση έχει ληφθεί πριν επτά χρόνια περίπου. Και πολλά ήταν τα σημάδια που έδειχναν πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί. Ενδεικτικό είναι και το δημοσίευμα των “Παραπολιτικά Αργολίδα” τον Μάιο του 2019, που έλεγε:

“Μέχρι εδώ και μην παρέκει. Εκτός και αν έχει ληφθεί η απόφαση να καταργηθούν οι υπηρεσίες της ΔΕΗ στο Άργος, να κλείσουν το υποκατάστημα και να μεταφερθεί στο Ναύπλιο.

Περί τους 30 μετασχηματιστές της ΔΕΗ ,που έχουν κλαπεί τα καλώδια τους, είναι εδώ και καιρό εκτός λειτουργίας. Τα συνεργεία της ΔΕΗ (Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού, μην το ξεχνάμε) ΔΕΝ τους επισκευάζουν και οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Άργους δεν μπορούν να ποτίσουν τις περιουσίες τους. Και τα συνεργεία δεν τους επισκευάζουν γιατί οι άνθρωποι (αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει) ΔΕΝ έχουν υλικά καθώς ΔΕΝ στέλνουν υλικά από τα κεντρικά της Αθήνας στο κατάστημα του Άργους.

Μόλις δυο συνεργεία όλα και όλα έχουν απομείνει. Τρέχουν νυχθημερόν οι άνθρωποι, υπερβάλλουν εαυτούς  αλλά όταν δεν έχουν υλικά είναι “δεμένα” τα χέρια τους.

Μήπως λοιπόν, λέω εγώ, εντέχνως, η ΔΕΗ αποδυναμώνει το υποκατάστημα του Άργους μέχρι να το κλείσει για να ενσωματωθεί σε αυτό του Ναυπλίου;”. 

  • Στην κεντρική φωτογραφία από την είσοδο της ΔΕΗ Άργους, είναι ολοφάνερο πως η υπηρεσία δεν λειτουργεί…Οι εργαζόμενοι πάντως πρόλαβαν και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο τους…

Περισσότερα Άρθρα

Ιστορική μέρα για την υδροδότηση του Αραχναίου

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Αραχναίο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Το Αραχναίο θα υδροδοτείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και οι κάτοικοι του θα απολαμβάνουν το υπέρτατο αγαθό, το νερό, χωρίς να περιμένουν τις υδροφόρες, χωρίς να περιμένουν να έρθει συγκεκριμένα μία ώρα για […]

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και οφειλών προς δήμους

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 110 (ΦΕΚ α΄73/17-05-19)  από 17/05/2019 και έως 17/09/2019  τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και οφειλών που θα βεβαιωθούν έως και 2 μήνες από την έναρξη της (17/0/2019)προς τον ΔΉΜΟ και τα Ν.Π.Δ.Δ. Η ρύθμιση κατηγοριοποιείται ως εξής : Α) Εφάπαξ εξόφληση με απαλλαγή 100% των […]