17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με αναστολή λειτουργίας Τμημάτων Σχολικής Μονάδας
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων COVID-19 σε σχολική μονάδα αρμοδιότητάς μας, και λαμβάνοντας υπόψη τη γνωμοδότηση και τις προτάσεις της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αποφασίσθηκε, για λόγους προστασίας της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και περιορισμού της διάδοσης του COVID-19, η προσωρινή αναστολή λειτουργίας:
• των τμημάτων Β2 και Β4 του 1ου Γυμνασίου Άργους, από 2-3-2021 έως και 15-3-2021

Στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας των ανωτέρω τμημάτων, τα μαθήματα θα διεξάγονται μέσω διαδικτύου και με το πρόγραμμα που η Διεύθυνση του Σχολείου θα κοινοποιήσει στους μαθητές/τριες.
Τα μαθήματα στα υπόλοιπα τμήματα του Σχολείου, θα διεξάγονται κανονικά.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δρ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού

Περισσότερα Άρθρα

“Φαρ Ουεστ” ο καταυλισμός στην Καρακάξα!

Δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία,  που οι κατοικοι της Νέας Κίου ξυπνούν απο πυροβολισμούς! Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθές όταν οχι ένας, αλλά σειρά πυροβολισμών ταρακούνησαν τη Νέα Κίο! Οι πυροβολισμοί ακούγονταν από τον καταυλισμό των Ρομά στην Καρακάξα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  δυο οχήματα εισέβαλαν στον […]

Επίσκεψη Ανδριανού σε ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας και Ασίνης και περιοδεία σε Αχλαδόκαμπο και Κουτσοπόδι

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε την Κυριακή τους ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας και Ασίνης και συζήτησε με πραγωγούς και μέλη του συνεταιρισμού για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και ευρύτερα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αργολίδας. Στη συνέχεια, περιόδευσα σε Αχλαδόκαμπο και Κουτσοπόδι και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.