22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κλειστές οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Mε απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν κλειστές, όπως και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, αφού οι θερμοκρασίες στην περιοχή μας θα συνεχίσουν να είναι στα ίδια χαμηλά επίπεδα σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.(0-6 βαθμοί)

Σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες δεν μπορούν να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Για τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή κατά τις οποίες θα υπάρξει βελτίωση τα σχολεία θα λειτουργήσουν ξανά με προσέλευση των μαθητών 2 ώρες αργότερα δηλαδή στις 10.15.

 

Περισσότερα Άρθρα

Φρίκη στην Ερμιόνη: Ξεπάστρεψαν με φόλα σκύλο και σπουργίτι (σκληρή εικόνα)

Αποκρουστική εικόνα αντίκρισαν κάτοικοι της Ερμιόνης σήμερα, με έναν αδέσποτο σκύλο να κείτεται νεκρός από φόλα και δίπλα του ακριβώς ένα επίσης νεκρό σπουργιτάκι. Το Φιλοζωϊκό  Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας «Αγάπη», έγραψε με αφορμή αυτές τις εικόνες: «Οι φωτογραφίες τα λένε όλα! Ερμιόνη σήμερα….. Θύματα -για την ώρα- ο Άρης, ένας υπέροχος γίγαντας, αδεσποτούλης που τον […]

Προετοιμάζεται ο 3ος αγώνας δρόμου προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη

Οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου οργανώνουν τον 3ο αγώνα δρόμου προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη, από Τρίπολη-Κερασίτσα-Τρίπολη, με παράλληλες εκδηλώσεις σε Κερασίτσα και Τρίπολη στις 9 Ιουνίου 2019. Θα βγει αναλυτικό πρόγραμμα. Καλούμε τα αθλητικά σωματεία, τους αθλητές και το λαό της Πελοποννήσου να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις.