18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Κλειστός είναι από τις 9:30 το πρωί, με εντολή της Αστυνομίας, ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, λόγω των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να σταματούν.

Σημειώνεται ότι για σήμερα έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Στις 11 υπάρχει κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια, ενώ στις 11:30 υπάρχει διαδικτυακό κάλεσμα για «κίτρινα γιλέκα» στο Σύνταγμα.

Στις 12:30 στην πλατεία Συντάγματος θα συγκεντρωθούν συνταξιούχοι, οι οποίοι στην συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερα Άρθρα

Τα γεγονότα σαν σήμερα 19 Δεκεμβρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

  1843 Ο άγγλος συγγραφέας Κάρολος Ντίκενς εκδίδει το διήγημα «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» (A Christmas Carol). 1948 Τίθεται σε εφαρμογή από τις κυβερνητικές δυνάμεις το σχέδιο «Περιστερά» για την εκκαθάριση της Πελοποννήσου από τους αντάρτες του «Δημοκρατικού Στρατού» (ΔΣΕ). Στην εκστρατεία παίρνουν μέρος 45.000 άνδρες του στρατού, υπό τον στρατηγό Θρασύβουλο Τσακαλώτο. 1965 Ο στρατηγός Σαρλ […]

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε κατοικίες Ρομά στο Κιάτο

Οργανωμένη και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιείται σήμερα, από το πρωί στον οικισμό Κανελλοπούλου, όπου διαμένουν Ρομά, στο Κιάτο Κορινθίας. Στην επιχείρηση συμμετέχουν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν έλεγχο, όπου και προχώρησαν σε […]