19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε δημοτικό σχολείο του Ευόσμου.


Στη διενέργεια γρήγορων τεστ, προχώρησε σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό κρούσμα κορωνοϊού, σε μαθήτρια της Δ` τάξης.
Σε αναστολή λειτουργίας έως και αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου παραμένει το Δ1 τμήμα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στο οποίο είχε βρεθεί μαθήτρια θετική στον κορωνοϊό.

Σήμερα στο σχολείο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του GRTimes, βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιώντας τεστ, ενδεχομένως για να διερευνηθεί το εάν υπήρξε διασπορά. Προηγήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου, ο οποίος ζητούσε επίμονα – και σε συνάντηση με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου – να γίνει ιχνηλάτηση και μαζικά τεστ, δεδομένου ότι πρόκειται για μεγάλο σχολικό συγκρότημα και υπάρχει κίνδυνος διασποράς και στα διαλλείματα, αλλά και του ότι η μαθήτρια έχει μεγαλύτερο αδελφό που πηγαίνει στη ΣΤ` τάξη του ίδιου σχολείου και ο οποίος ευτυχώς βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα αρνητικός, παραμένοντας στο σπίτι για προληπτικούς λόγους.

Όπως είχε πει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Ηλίας Μανουσαρίδης, έπρεπε να είχε ήδη γίνει ιχνηλάτηση, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς, καθώς στην τάξη μπορεί να έχει 23 παιδιά, αλλά στο διάλειμμα γίνονται 500….

Να σημειωθεί πως η δασκάλα του τμήματος που είναι κλειστό, βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς ο σύζυγός της είχε εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης 2022: ΕΚΑΒ be S.A.F.E. / Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!

Το ΕΚΑΒ, ως αποκλειστικός Δημόσιος φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στα πλαίσια του πανελλαδικού σχεδίου δράσης του Τμήματος Εκπαίδευσής του, διοργανώνει για 9η χρονιά και συγκεκριμένα από τις 12 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2022, τη Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.- Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!». Η «Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», που […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”- Νέα υποψήφια η Σάσσα (Αναστασία) Αργυροπούλου

ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και η Σάσσα  (Αναστασία) Αργυροπούλου  του Θεοδώρου και της Βασιλικής. Η Σάσσα  γεννήθηκε στο Άργος όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Ανδρέα Φλεβάρη και έχει δύο παιδιά 12 και 17 ετών. Είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Από το […]