22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κολυμβητήριο Ναυπλίου: Ξεκινά τη λειτουργία του – Δωρεάν covid test από τον Δήμο Ναυπλιέων

Από αύριο Τρίτη 20.4.2021 ξεκινά την λειτουργία του το Δημοτικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου “Κώστας Γκούβερης”. Σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποίησε δωρεάν covidtest για όλους τους αθλητές των σωματείων του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα, ξεκινά την λειτουργία του το κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Προς το παρόν δύνανται να προπονούνται οι αθλητές με δελτίο της οικείας Ομοσπονδίας, γεννηθέντες το 2008 και μεγαλύτεροι, οι αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master εφόσον στην περίπτωση αυτή η αγωνιστική ιδιότητα πιστοποιείται με τη συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Master τα τελευταία δύο (2) έτη (2019, 2020) και οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών.

Επίσης, η κολύμβηση επιτρέπεται για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας.

Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19.

Ο Δήμος Ναυπλιέων με το Κοινωνικό του Ιατρείο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διασφάλισε επαρκή αριθμό δωρεάν test, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλους τους αθλητές, ώστε να πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις και να διευκολυνθούν τόσο οι αθλητές και οι οικογένειές τους, όσο και τα αθλητικά σωματεία. Τα τεστ θα επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα. Ευχόμαστε καλή αρχή στις προπονήσεις των αθλητών μας.

Περισσότερα Άρθρα

Χαλάνδρι: 82χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Τον τρόμο σκόρπισε χθες ένας 82χρονος σε γειτονιά του Χαλανδρίου όταν σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα, προτού οι γείτονες προλάβουν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία που έφθασε άμεσα. Χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις πάνω από μία ώρα προτού τελικά  καταφέρουν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν […]

Λέκκας για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Στους 600 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία – «Πυριτιδαποθήκη» η Ελλάδα

Ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, μίλησε για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και ανέφερε πως η θερμοκρασία έφτασε στο σημείο της πυρκαγιάς στους 600 βαθμούς. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Λέκκας τόνισε ότι υπάρχει ένα «εκρηκτικό» μείγμα υψηλών θερμοκρασιών και πυρκαγιών, διότι «ο καύσωνας δημιούργησε την καύσιμη ύλη, καθώς δεν υπήρχε καθόλου υγρασία. Συνεπώς, […]