19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ευχαριστήριο για τη δωρεά του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Οι κινητές μονάδες της  ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ προκειμένου να συνεχίσουν αδιάλειπτα  την πραγματοποίηση ελέγχων στα πλαίσια του COVID – 19 είχαν την άμεση ανάγκη αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για την διενέργειά τους.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προθυμοποιήθηκε και  ανταποκρίθηκε άμεσα να μας βοηθήσει. Με την δωρεά του συνεχίζονται ακατάπαυστα οι έλεγχοι των Κινητών μονάδων μας.

Η Διοίκηση και η Επόπτρια της ΚΟΜΥ Αργολίδας Νέλλα Αικατερίνη, εκφράζουν δημοσίως τα συγχαρητήρια τους και ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Αργολίδας και ειδικότερα τους κυρίους Δαμούλο Φώτιο και Μαγκλάρα Δημήτριο για την δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΑΝΤΙΑ).

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία του Covid-19, η χειρονομία αυτή αποτελεί δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας που σας διακρίνει και παράδειγμα για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας και ευελπιστούμε σε συνεχή συνεργασία.

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Ποιοι πρέπει να φοράνε μάσκες από Δευτέρα- Νέο καμπανάκι για τον κορονοϊό

“Από τη Δευτέρα η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα ταξί, στα ασανσέρ, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία και στα διαγνωστικά κέντρα”, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Ενημέρωσε επίσης ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους στα […]