18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κοπή της πίτας για την διοίκηση και το προσωπικό του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών

Κοπή της πίτας για την διοίκηση και το προσωπικό του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους –Μυκηνών, Νικόλαος Δελής μας ενημερώνει για την καθιερωμένη κοπή της πίτας:

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Άργους έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους η διοίκηση και το προσωπικό του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού.

Με όλα τα πρωτόκολλα και με μέτρα προστασίας έκοψαν την Βασιλόπιτα και ευχήθηκαν να έχουμε μια νέα καλή χρονιά με υγεία και ευημερία και να εργαζόμαστε καθημερινά για να έχουν οι Αθλητές και το Αθλούμενο κοινό σύγχρονες καθαρές εγκαταστάσεις.

Επίσης το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Τρίτη Ηλικία να τους προσφέρει τα ελάχιστα που τους αξίζουν και δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με ένα ζεστό πιάτο φαγητό που προσφέρεται με μεράκι και Αγάπη.

Η Δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου, η Διοίκηση και το Προσωπικό θα δουλεύουμε καθημερινά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των δημοτών μας.

Ευχόμαστε με το νέο χρόνο να πορευθούμε όλοι υγιείς με τη προσδοκία το 2021 να υπερνικήσει τις αστοχίες του 2020!!!

Ο Πρόεδρος του
ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους –Μυκηνών
Νικόλαος Δελής

Περισσότερα Άρθρα

Συναγερμός και στην Ελλάδα για τον νέο κοροναϊό – Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ

Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον νέο κοροναϊό ο οποίος μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και έχει ήδη κοστίζει τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, σε επαγρύπνηση βρίσκεται και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιος Υγείας, που πραγματοποίησε την Τρίτη σύσκεψη για την εμφάνιση του νέου ιού. Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται επί […]

Αγγελία εργασίας: Ζητείται βοηθός λογιστή στο Άργος

Βιομηχανική και εμπορική εταιρία για την κάλυψη θέσης εργασίας στο εργοστάσιο της, με έδρα το Άργος επιθυμεί να προσλάβει βοηθό λογιστή για στελέχωση του λογιστηρίου, θέση απασχόλησης πλήρους ωραρίου, οικονομικό πακέτο αποδοχών, φιλικό περιβάλλον εργασίας. Απαραίτητα  προσόντα: 1.            Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ 2.            2 έτη τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση 3.             Πολύ καλός χειρισμός του συστήματος soft1 4.            Καλή […]