20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Αχτίδα αισιοδοξίας από την Κίνα

 

Όσο περνάνε οι μέρες, η αισιοδοξία επιστρέφει στην Κίνα, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού μειώνονται αισθητά.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της χώρας, το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν μόλις 7 θάνατοι και 8 νέα κρούσματα. Για πρώτη φορά από τότε που άρχισε να εξαπλώνεται ο κορωνοϊός, οι αριθμοί έπεσαν σε μονοψήφιο αριθμό στη χώρα, όπου και ξεκίνησε η πανδημία. Μετά τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων στη χώρα έφτασε τους 3.176, ενώ ο αντίστοιχος των κρουσμάτων έφτασε τους 80.813. Και οι επτά θάνατοι καταγράφηκαν στην Ουχάν, την πόλη όπου ξέσπασε η επιδημία.

Ακόμη, ανακοινώθηκε πως 1.318 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και τους δόθηκε εξιτήριο. Συνολικά, 64.111 ασθενείς είχαν αποθεραπευτεί ως χθες.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα παραστεί τελικά στην ορκωμοσία της κυβέρνησης

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα πάει στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης. Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε τρεις ομάδες, στις 11.00, στις 11.45 και στις 12.30 λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Ο Αρχιεπίσκοπος θα παρευρεθεί στην πρώτη ορκωμοσία, […]

Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης που στέλνει την τοποθεσία σου με ακρίβεια συντεταγμένων σε έναν συγγενή!

Η εφαρμογή PANICosGR αποτελεί έναν «συναγερμό» που επιτρέπει σε ένα άτομο υπό πίεση, πανικό και που χρειάζεται βοήθεια να στείλει  γρήγορα ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διάλεξε εύκολα και απλά την επαφή έκτακτης ανάγκης και μέσω του κόκκινου κουμπιού ειδοποίησε τους άμεσα σε περίπτωση βοήθειας. Απλά πάτησε ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ! Την […]