19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Αύριο οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για νέα μέτρα

Ο ισχυρότατος σεισμός στη Σάμο, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αττική και είχε μεγάλη διάρκεια, έφερε αλλαγές στα όσα είχαν ανακοινωθεί για το διάγγελμα που είχε ανακοινωθεί πως θα κάνει σήμερα, Παρασκευή 30.10.2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει το διάγγελμα στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30.10.2020, στην συνέχεια ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε χωρίς να γίνεται γνωστό το πότε θα γίνει τελικά. Πλέον… έγινε γνωστό πως θα γίνει το Σάββατο, 31.10.2020 και το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter.

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο», αναφέρει σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης συνιστά οι ασθενείς να πειθαρχούν στις οδηγίες των γιατρών Ο κορωνοϊός «χτύπησε την πόρτα» και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας δημοσίευσε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , με την οποία εκτός από το ότι ενημερώνει τους ακολούθους του ότι νοσεί απο τον ιό, συνιστά ψυχραιμία και πειθάρχηση στις οδηγίες των γιατρών. «Ο […]

Ο Νίκας, ο Βλάσης, ο Μητσοτάκης και στο βάθος οι εκλογές του Οκτωβρίου

Πριν επτά μήνες περίπου γαλάζιοι Βουλευτές είχαν κάνει μπλόκο στην υποψηφιότητα Αντιπεριφερειαρχών για τις  Εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Είναι απόλυτα κατανοητό και λογικό το αίτημα των Βουλευτών που ζητούσαν όσοι αντιπεριφερειάρχες  ήθελαν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές να παραιτούνται του αξιώματος. Όπως απόλυτα λογικό θα είναι όποιος εν ενεργεία Βουλευτής  της Ν.Δ. έχει την πρόθεση […]