15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Μετατρέπεται σε νοσοκομείο το θρυλικό Μαρακανά

Σε προσωρινό νοσοκομείο θα μεταμορφωθεί  το συγκρότημα «Μαρακανά» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως ανακοίνωσαν οι κυβερνητικές αρχές της Βραζιλίας.

Το συγκρότημα στο οποίο βρίσκεται και το πιο φημισμένο στάδιο του κόσμου, θα επιστρατευθεί στη μάχη με την πανδημία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στη Βραζιλία έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 Απριλίου.

Οι αρχές της χώρας μάλιστα, βλέποντας το ρυθμό εξάπλωσης να ανεβαίνει ραγδαία έχουν αναζητούν αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να τις μετατρέψουν σε προσωρινά νοσοκομεία.

Περισσότερα Άρθρα

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Αλλαγή ώρας διεξαγωγής των αγώνων της Κυριακής

Λόγω επιθυμίας των ομάδων να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, οι αγώνες της Κυριακής 18/12/2022 θα διεξαχθούν ως εξής: Οι πρωινοί αγώνες από ώρα 11:00 θα ξεκινήσουν ώρα 10:30. Οι απογευματινοί αγώνες από ώρα 15:00 θα ξεκινήσουν ώρα 14:15

Ανακοίνωση – Απάντηση του Γ. Μπούνου στον Χ. Νενεκούμη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ Οι άνθρωποι που διοικούν τις ερασιτεχνικές ομάδες (παράγοντες) έχουν και δίκιο αλλά και κάθε δικαίωμα να κάνουν κριτική και να αποδίδουν ευθύνες στους θεσμικούς συντελεστές του ποδοσφαίρου. Κυρίως, κάθε ένας με έμμισθη εξάρτηση στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν από όσους συντηρούμε και όχι μόνο, εδώ […]