13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τρία νέα κρούσματα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 638 νέα κρούσματα κορονοϊού, τα 321 εντοπίζονται στην Αττική.

Τρία κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται στην Αργολίδα.

Τα περισσότερα από αυτά τα 321 κρούσματα της Αττικής εντοπίζονται στον Κεντρικό τομέα της Αθήνας (80), όσα ακριβώς και στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τα λιγότερα κρούσματα -καθώς λόγω Κυριακής έγιναν λιγότερα τεστ και συγκεκριμένα 18.152 (το Σάββατο είχαν γίνει άνω των 46.000)- και σήμερα τέσσερις περιοχές -πλην Αττικής- καταγράφουν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, οι ακόλουθες:

  • Αχαΐα   39
  • Εύβοια   46
  • Θεσσαλονίκη   80
  • Ρέθυμνο   11

Τέλος υπό διερεύνηση είναι 12 κρούσματα.

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κουκλοθέατρο στο Φουγάρο (πρόγραμμα)

Κλασικά παραμύθια ζωντανεύουν στο Κιόσκι μέσα στους κήπους του Φουγάρου στο Ναύπλιο. Τετάρτη 15 Ιουλίου Ο Παπουτσωμένος Γάτος Τετάρτη 22 Ιουλίου Τα 3 μικρά λυκάκια Τετάρτη 29 Ιουλίου Δύο Ξεροκέφαλες Κουτάλες (από το ομώνυμο βιβλίο των συγγραφέων Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη) ώρα 8-9 μ.μ. περιορισμένες θέσεις! Μην αργήσετε! * Προτείνεται για παιδιά 4+ ετών […]

Γ. Γαβρήλος: Πόσο ακόμη θα κοροϊδεύει η ΝΔ τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας;

Την ώρα που ο πρωτογενής τομέας της χώρας είναι στα όρια της βιωσιμότητας και οι παραγωγοί είναι σε κατάσταση απελπισίας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνεχίζει με ακάθεκτο τρόπο την κοροϊδία προς τους παραγωγούς: Κοροϊδία Νο1: Η βασική αγροτική ενίσχυση, που για πρώτη φορά γίνεται στη βάση της νέας ΚΑΠ 2023-27, έχει υποστεί μείωση περισσότερη από 20%. […]