18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός στο Ανυφί: Τι λέει ο ιερέας που νόσησε

Ο ιερέας του Ναού Αγίου Δημητρίου στο Ανυφί επέλεξε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και για να διαψεύσει τα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες.

Για την πορεία της υγείας του δήλωσε στον ALPHA και στην εκπομπή TLIVE  με την Τατιάνα Στεφανίδου πως σήμερα είναι καλύτερα, ενώ διέψευσε τις διαδόσεις ότι ήταν εμπύρετος ανήμερα τα Χριστούγεννα κατά την Θεία Λειτουργία, τονίζοντας πως το μεσημέρι σήκωσε πυρετό και την άλλη μέρα μίλησε με τον γιατρό του, που τον συμβούλεψε να πάει στο Νοσοκομείο και έτσι έκανε.

Για τα κρούσματα που παρουσιάσθηκαν σε κατοίκους του χωριού ο ιερέας είπε πως κανένας από αυτούς δεν είχε έρθει στην εκκλησία τα Χριστούγεννα, ενώ ο ίδιος και τα συγγενικά του πρόσωπα πιστεύει πως κόλλησαν τον ιό από την σύζυγο του που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής.

 

Περισσότερα Άρθρα

“Μείνετε σπίτι” το μήνυμα του προσωπικού του Νοσοκομείου Άργους (video)

Το δικό του μήνυμα στέλνει το προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους. ¨Είμαστε εδώ για εσάς, μείνετε σπίτι…Το προσωπικό του νοσοκομείου μας είναι η ασπίδα σας…Κάθε έξοδος ανοίγει την πόρτα στον ιό Όλοι μαζί μπορούμε να τον κρατήσουμε μακριά. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.     Νοσοκομείο Άργους Gepostet von Vana Gritzani am Mittwoch, 8. April 2020

Έσβησαν τα φώτα στην Ακρόπολη για την «Ωρα της Γης»

Από το Σίδνεϋ έως τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, πόλεις και μνημεία σε όλον τον πλανήτη έσβησαν τα φώτα τους στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου, συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης», τη μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας με πρωτοβουλία του […]