13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Τεστ στο δημοτικό σχολείο Νέας Κίου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου Ν. Κίου εν όψη του ανοίγματος των σχολείων την  Δευτέρα, ήρθε σε επαφή με την κ. Κ. Δουράνου διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με τον Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ. Σαρρή, τον Αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών  κ. Ι. Αθανασόπουλο, τον πρόεδρο της Ν. Κίου κ. Ν. Σαρηγιάννη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλή λειτουργία του σχολείου μας  λόγω των δεδομένων συνθηκών.

Ο κ. Σαρρής σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων θα φέρει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο σχολείο που θα πραγματοποιήσει τεστ cov-19 σε οποίους γονείς και παιδιά το επιθυμούν.

Κατά την είσοδο των παιδιών στο σχολείο θα γίνεται θερμομέτρηση, θα εξασφαλιστεί η επαρκής ποσότητα αντισηπτικών στις τάξεις.

Θα υπάρξει τοποθέτηση αντιβακτηριδιακών σαπουνιών στις τουαλέτες και επιμελής καθημερινή καθαριότητα.

Επίσης ο κ. Αθανασόπουλος και ο κ. Σαρηγιάννης θα φροντίσουν εντός των ημερών για να γίνει γενική απολύμανση όλου του σχολικού χώρου.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί τους Αρμόδιους Φορείς για την συνεργασία τους και εύχεται μια όμορφη και ασφαλής αρχή στα παιδιά μας…

 

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ: 865 νεκροί από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

Ο απολογισμός των θυμάτων της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός, γίνεται ολοένα βαρύτερος στις ΗΠΑ, καθώς 865 άνθρωποι υπέκυψαν μέσα στο προηγούμενο 24ωρο, αριθμός που δεν έχει προηγούμενο, καταγράφουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. Η επιτάχυνση των θανάτων αυξάνει σε 3.873 τον απολογισμό των ασθενών που υπέκυψαν αφότου η πανδημία άρχισε […]