23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Τρίτο κρούσμα στην Αργολίδα

Ο σύζυγος της γυναίκας που διαγνώσθηκε πριν λίγες μέρες με κορονοϊό, είναι το τρίτο κρούσμα του ιού στην Αργολίδα.

Από την ώρα που διαγνώσθηκε θετικός, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και για την ώρα δεν χρήζει νοσηλείας.

Η πορεία της υγείας της συζύγου του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα πηγαίνει πολύ καλά και πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα λάβει εξιτήριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλειου Αθ. Διαμαντόπουλου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 15 κρούσματα κορονοϊού. Αναλυτικά ανά νομό:

ΠΕ Αργολίδας: τρία (3)

ΠΕ Αρκαδίας: τρία (3)

ΠΕ Κορινθίας: μηδέν (0)

ΠΕ Λακωνίας: ένα (1)

ΠΕ Μεσσηνίας: οκτώ (8)

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι έντεκα άνδρες (11) και τέσσερις γυναίκες (4)

Εκ των κρουσμάτων δύο (2) έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και πέντε (5) νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι μυρωδιές που απεχθάνονται οι σκύλοι και οι γάτες

Τα κατοικίδια μας είναι οι πιο πιστοί και αγαπημένοι μας φίλοι μας! Συνυπάρχουν και συζούν μαζί μας στο ίδιο σπίτι ενώ καταλαμβάνουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο στην καρδιά μας. Ωστόσο, αν δεν το γνωρίζατε, υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που απεχθάνονται τόσο οι γάτες μας όσο και οι σκύλοι. Ποιες είναι αυτές; Εσπεριδοειδή Τα περισσότερα σκυλιά και […]

Ο Θεοδόσης Ρουμελιώτης απαντάει σε ανάρτηση μας με ύβρεις

Έλεος δεν υπάρχει Σωτηρία……….. Σήμερα διαβάσαμε σε ανάρτηση τοπικού site γνωστής για την συνέπεια, συνέχεια, μόρφωση, αδέσμευτης και ανεξάρτητης δημοσιογράφου ότι όποιος δεν είναι υποψήφιος με το Καμπόσο θα πρέπει να νιώθει τύψεις. Διαβάσαμε την με άριστη σύνταξη και δημοκρατικότητα διαταγή, ότι «αν δεν σου αρέσουν οι υποψήφιοι του χώρου σου, κάθεσαι σπίτι σου». Ερωτώ, […]