20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: 13 οι νεκροί στην Ελλάδα, 530 τα κρούσματα- Οι δηλώσεις του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

Τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την απογευματινή ενημέρωση του υπουργείο Υγείας.

Τα νέα κρούσματα είναι 35 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας είναι 530.

98 από τα κρούσματα εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 100 νοσηλεύονται και 18 είναι διασωληνωμένοι. Το 79% όσων νοσηλεύονται έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα, τρεις άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 24 ώρες από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Τσιόδρας ο μέσος όρων των ανθρώπων που κατέληξαν ήταν τα 76 έτη. Οι δώδεκα από τους 13 είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και ο 13ος ασθενής ήταν άνω των 80 ετών. Ήταν όλοι τους άνδρες, εκτός από μία γυναίκα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ερασίνος έφερε ένταση στις…εκβολές του

Μια συζήτηση με ένταση, με ενστάσεις, και με αντικείμενο τη μελέτη που έχει εκπονηθεί για τον ποταμό Ερασίνο, ήταν αυτή που έγινε σήμερα στις εκβολές του ποταμού. Οι διαμαρτυρίες από μερίδα των παρισταμένων ήταν έντονες, ο διάλογος…καυτός, οι ενστάσεις καταγράφηκαν και θα συζητηθούν όταν το θέμα φτάσει στο τραπέζι του περιφερειακού συμβουλίου. Η συνάντηση έγινε […]

Πανέμορφη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Άργους

Πολύ όμορφη η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κ.Γεωργίου Κόνδη “50 Χρόνια ,το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα” στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος. Για το βιβλίο μίλησαν, ως κύριοι Εισηγητές: Ο Γεώργιος Κόνδης συγγραφέας και δημιουργός του Τόμου, ο Σπυρίδων Σωτηρόπουλος με Θέμα»: «Ανασκόπηση των χορευτικών πρακτικών στο […]