19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: 27 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

Σε 27 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Τα 14 από τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3589, εκ των οποίων το 54.7% άνδρες αφορά άνδρες.

868 (24.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1941 (54.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 59 ετών. 4 (40.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 121 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 193 θανάτους συνολικά στη χώρα. 62 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Περισσότερα Άρθρα

1η ΤΟΜΥ Άργους : Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization, WHO) και το Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (International Agency for Research on Cancer, ΙΑRC) ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (World Cancer Day). H καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου έγινε στο πλαίσιο του Χάρτη των Παρισίων, ο οποίος […]

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούντα τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά […]