14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορωνίδα Κοιλάδας: Τα ονόματα της νέας διοίκησης

Μετά την 3η και τελευταία επιτυχή Γενική Συνέλευση του σωματείου μας , η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει τα ονόματα της νέας διοίκησης για τη νέα σεζόν 2021-2022 , που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓ.

ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚ.

ΒΟΡΙΑΣ Γ.

ΜΕΛΛΟΣ Γ.

ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΑΝΔΡ.

ΤΣΙΡΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜ.

ΦΑΣΙΛΗΣ ΕΜ.

ΦΑΣΙΛΗΣ ΕΜ.

ΦΛΩΡΗΣ ΚΩΝ.

ΛΑΜΠΡΟΥ Ι.

ΠΙΤΣΑΣ Γ.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στη νέα διοίκηση και επίτευξη των στόχων που θα τεθούν.

Παράλληλα, η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κολιατσόπουλο.

Ο κος Κολιατσόπουλος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους και γνώση του Αργολικού ποδοσφαίρου σε βάθος.

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων με την ομάδα μας.

Επίσης , ανακοινώνεται πως η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν 2021-2022 , θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 23/8 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Παναυπλιακός: Εκτός ομάδας ο Καραγκούνης

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε ο Παναυπλιακός λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χώνικα 2-2. Η ομάδα του Ναυπλίου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Χρήστου Δρούζα και των βοηθών του. Αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Καραγκούνης (ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ 2-1) και ο Δαγρές στο […]

Ο Παναγιώτης Φασούλας επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Φασούλας και έγινε δεκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μαλτέζο και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαντζούνη. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Ιωάννης Μαντζούνης δήλωσε: «Με ιδιαίτερα χαρά και ξεχωριστή για μας τιμή δεχθήκαμε σήμερα την επίσκεψη του κ. Παναγιώτη Φασούλα, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει […]