19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό αγοράκι δύο ετών – Κατέρρευσαν οι γονείς στο νοσοκομείο

Ένα αγοράκι μόλις δύο χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή, νωρίς το πρωί, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγγελούδι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Το πρωί έχασε τη μεγάλη μάχη παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να αποτρέψουν το μοιραίο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που είδαν το μικρό παιδί τους να μην έχει σφυγμό και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, έσπευσε στο σπίτι ωστόσο δεν μπορούσε να προσφερθεί καμία βοήθεια καθώς το άτυχο αγοράκι ήταν ήδη νεκρό.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, διαπίστωναν τον θάνατο του δίχρονου παιδιού και οι σκηνές που ακολούθησαν στους διαδρόμους, προκάλεσαν θλίψη σε όλους.

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Σπάρτης: Πληθαίνουν τα σχολικά τμήματα που κλείνουν λόγω covid-19.

Μετά την πρωινή ενημέρωση για το 10ο και το 7ο νηπιαγωγείο Σπάρτης, η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας ανήγγειλε την ύπαρξη κρουσμάτων και σε άλλα δύο σχολεία του δήμου. Έτσι, αναστέλλονται από σήμερα 1/2 έως και τις 14/2 η λειτουργία του ιδιωτικού νηπιαγωγείου με την επωνυμία: “Ιωάννα Πολυχρονάκου και ΣΙΑ ΕΕ”, καθώς και του Ε1 τμήματος […]

Ποιοι θα δραστηριοποιηθούν στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου την Τετάρτη

Σε συνέχεια της ΚΥΑ 20651/3-4-2021 ( ΦΕΚ 1308/ τ.Β΄) στη λαϊκή αγορά της κοινότητας Ναυπλίου την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές : ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 3 ΔΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 4 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 5 […]