22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κρίσιμη η κατάσταση στη Μόρια: Στη Μυτιλήνη ο Χρυσοχοΐδης


Στη Μυτιλήνη μεταβαίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, μετά τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ.

Η νέα εστία φωτιάς ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης και καίγονται σκηνές που δεν είχαν καεί από την προηγούμενη πυρκαγιά.

Οικογένειες που είχαν μείνει εκεί φεύγουν άρον άρον από το σημείο για να σωθούν από τις φλόγες, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά τους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία της φωτιάς.

Η κατάσταση στη Μόρια είναι εκρηκτικήκαι πλέον όπως είπαν αρμόδιες πηγές το πρόβλημα στη Μόρια έχει φύγει από το μεταναστευτικό και εξελίσσεται σε θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, με τον οποίο συνομίλησε το CNN Greece χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια, τονίζοντας πως η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τα φαινόμενα παραβατικότητας δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

Ο ίδιος θα παραμείνει στο νησί όλο το βράδυ.

Περισσότερα Άρθρα

Δολοφονία Μακρή: Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα – «Είναι αμετανόητοι»

Η Βικτώρια Καρύδα ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ζητεί την παραδειγματική τιμωρία των δύο ανδρών που έχουν συλληφθεί. Η ίδια τονίζει πως «εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς» και επισημαίνει πως «άνθρωποι που ζούσαν με […]