17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κρανίδι: Τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού

Σας ενημερώνουμε ότι, από τον δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου 52 δημοτών, την Δευτέρα 1/3/2021, προέκυψαν 3 θετικά κρούσματα.

Η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού.

Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας και να ανακόψουμε την διασπορά του ιού.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: “Η Κλιματική Κρίση συνεχίζει (δυστυχώς) τη δική της πορεία”

Η Κλιματική Κρίση συνεχίζει (δυστυχώς) τη δική της πορεία. Από τη μια η Κίνα με τα τεράστια εργοστάσια  άνθρακα που εκπέμπουν απίστευτες ποσότητες ρύπων και από την άλλη η Ελλάδα που από το 2014 κατέχει σημαντικές θέσεις στη συμμετοχή φωτοβολταϊκών κι αιολικών στην παραγωγή ηλεκτρισμού. Οι μεγάλοι τραπεζικοί όμιλοι στρέφονται πλέον στις πράσινες επενδύσεις αλλά […]

Επίσκεψη “αστραπή” του Γ. Τράγκα στο Ναύπλιο για έκτακτες συναντήσεις με τοπικά ΜΜΕ και μέλη της επιτροπής του ΚΕΛΑΝ

Επίσκεψη “αστραπή” πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας στο Ναύπλιο, το πρωί της Τετάρτης. Ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, πραγματοποίησε συνάντηση με δημοσιογράφους τοπικών μέσων ενημέρωσης και στη συνέχεια συναντήθηκε με τα μέλη της επιτροπής Αργολίδας. Υπενθυμίζουμε ότι από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, μαζί με κλιμάκιο του […]