14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Πέταξε το δυο μηνών βρέφος της φίλης της από τα 40 μέτρα

Δολοφονία βρέφους

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής της μια γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία πέταξε το βρέφος της καλύτερης της φίλης από μπαλκόνι ύψους 40 μέτρων!

Το δυο μηνών κοριτσάκι έχασε φυσικά ακαριαία τη ζωή του ενώ η Daria Shavelkina, η γυναίκα που προχώρησε σε αυτή την κτηνωδία, είπε στους αστυνομικούς πως ζήλευε την τέλεια ζωή που ζούσε η φίλη της, Υaroslava Korolyova.

Η Daria Shavelkina

Το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως και η Shavelkina ήταν έγκυος όταν προχώρησε στη δολοφονία του βρέφους, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα της γυναίκας για να πάρει μερικά ρούχα για το μωρό που περίμενε.

Όπως είπαν και οι δυο γυναίκες στην αστυνομία, δεν υπήρξε καμία διαφωνία ή τσακωμός πριν τη δολοφονία του βρέφους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο δικαστήριο η Shavelkina είπε πως «άκουσε φωνές» στο κεφάλι της που της έλεγαν να πετάξει το βρέφος, ωστόσο οι Αρχές δεν πείστηκαν πως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Περισσότερα Άρθρα

Γέροντας Εφραίμ για κορονοϊό: Είδα το θάνατο κατά πρόσωπο – Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν νόσησε από κορονοϊό αναφέρθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ. Όπως είπε, είδε το θάνατο κατά πρόσωπο και ευχαρίστησε τον Θεό που επανήλθε στη ζωή. Ο γέροντας τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού και δήλωσε ότι εμβολιάστηκε και ο ίδιος. «Είναι μια οργή του Θεού, ένα σημείο των καιρών» δήλωσε για […]

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-05-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως […]