21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή του σκεπαστού (cut & cover) του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

 

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τη χιλιομετρική θέση 239,5 και ειδικότερα:

 

  • Από την Δευτέρα (18.11.2019) έως και την Τρίτη (19.11.2019) αποκλεισμό του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
  • Από την Πέμπτη (21.11.2019) έως και την Παρασκευή (22.11.2019) τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

 

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μαλτέζος: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Γιάννης Μαλτέζος Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και τ. Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του κ. Μαλτέζου στον τηλεοπτικό […]

Δ. Καμπουράκης: Ο Αλέξης ως κινέζικη συσκευή

Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τον Τσίπρα; Κατεβατά ολόκληρα αν αυτά που είπε στην «Καθημερινή» είναι ειλικρινή ή όχι, αν μας δουλεύει και πόσο, αν κινήθηκε από φιλοδοξία ή από εκδικητικότητα, αν σχεδιάζει κάτι καινούριο και τι μπορεί να είναι αυτό. Συμπαθάτε με, αλλά μεγάλη φασαρία για το τίποτα. Δεν είναι εύκολες οι επαναφορές που […]