15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα – Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 133,0 και 132,0 (σήραγγα Στέρνας και από τις δύο κατευθύνσεις) και ειδικότερα:

Από τη Δευτέρα (18.5.2020) έως και την Κυριακή (24.5.2020) η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).

Από τη Δευτέρα (18.5.2020) έως και την Πέμπτη (21.5.2020) η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Ούτε 15 ημέρες δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας και έπεσε θύμα βανδάλων. Το άγαλμα παρουσιάζει έφιππο τον Μέγα Αλέξανδρο και οι εργασίες τοποθέτησής του ολοκληρώθηκαν στις 17 Απριλίου. Πρόκειται για έναν ανδριάντα του Μακεδόνα στρατηλάτη που έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης […]

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης για τα παιδιά των Αστυνομικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και τις αντίστοιχες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν […]